Kaip prisijungti prie SODROS internetinių paslaugų

Valstybinio socialinio draudimo fondas, žinomas kaip SODRA, teikia įvairias paslaugas, padedančias Lietuvos gyventojams užtikrinti socialinę saugą. SODRA internetinės paslaugos yra patogus būdas prieiti prie jūsų draudimo informacijos, pateikti prašymus ir sekti jūsų išmokas.

Senjorė prie kompiuterio, jungiasi prie SODRA svetainės
Senjorė prie kompiuterio, jungiasi prie SODRA svetainės

Kaip prisiregistruoti?

Norėdami naudotis internetinėmis SODRA paslaugomis, pirmiausia turite susikurti paskyrą. Tai galite padaryti per oficialią SODRA svetainę. Pasirinkite skiltį „Prisijungti/Registruotis“ ir sekite instrukcijas.

Prisijungimo būdai

Gyventojai gali prisijungti naudodami elektroninį parašą, mobilųjį parašą, arba per elektroninės bankininkystės sistemas. Šie metodai užtikrina, kad jūsų prieiga yra saugi ir patikima.

Elektroninis parašas

Elektroninis parašas suteikia galimybę greitai ir saugiai identifikuotis internete. Jūsų asmens duomenys yra saugomi ir apsaugoti nuo neteisėto naudojimo.

Mobilusis parašas

Mobilusis parašas yra paprastas būdas prisijungti prie SODRA paslaugų naudojant jūsų mobilųjį telefoną. Tai reikalauja aktyvios SIM kortelės ir sutarties su mobiliojo ryšio operatoriumi.

Dažniausiai užduodami klausimai

  • Ką daryti, jei pamiršau slaptažodį? Jei pamiršote slaptažodį, galite atkurti jį naudodamiesi „Pamiršau slaptažodį“ funkcija SODRA svetainėje.
  • Kaip galiu patikrinti savo išmokų būseną? Prisijungę prie savo SODRA paskyros, galite peržiūrėti visą informaciją apie jūsų išmokas, jų dydį ir išmokėjimo datas.

Ši informacija padės jums lengviau naudotis SODRA paslaugomis internetu, taupant jūsų laiką ir pastangas. Jei turite klausimų, visada galite kreiptis į SODRA klientų aptarnavimo skyrių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *